Smile, breathe, and go slowly

Sauna= aanmaak gelukshormoon Serotine
Sauna= weerstand verhogend
Sauna= afvoeren van afvalstoffen
Sauna= gewoon heerlijk relaxenKom tot rust in onze Wellness Suite

Geniet van onze moderne Prive Wellness Suite 60m2 in de landelijke omgeving. met oa finse Sauna, Whirlpool, regendouches, koffie/thee service, minibar, loungebed, Smart TV, musicsystem met wifi. De Wellness is te boeken tot max 4 personen voor minimaal 2,5 uur. Alles is tot in de puntjes verzorgt en we hebben ook hier gekozen voor de beste kwaliteit.

Boek je deze Suite dan zijn Rituals producten, scrubzout, koffie, capucinno/latte en thee inbegrepen. Tegen bijbetaling €10.-kun je Badjassen en slippers bij huren . Ook is er een minibar aanwezig gevuld met drankjes vanaf €2.- die je evt kun afkopen voor €27.50. Ook kun je heerlijke hapjes ed bijboeken denk aan een luxe tapasplanck €29.50, kaas/worst plankje €15.-, chokolade verwennerij €22.50

Deze Suite is ook te boeken voor een nacht TIP (romantische “huwelijks” nacht). De Sauna en Whirlpool kan dan de gehele nacht gebruikt worden. Op het kingsize bed wordt dan een heerlijk zachte topper gelegd. Wil je de Suite helemaal romantisch ingericht hebben dan versieren wij de Suite €17.50. Het luxe ontbijt kun je bij boeken €15.-pp en wordt als roomservice aangeboden.

From the moment I walked in, I was in heaven!