Katelijne

This gallery contains 22 photos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boeren lunchbuffet: € 9,00 pp (max 20 personen)lunch1

Koffie/thee/melk/jus d’orange, 4 soorten brood/broodjes, divers beleg 3 soorten vleeswaren, 3 soorten kaas, zoet beleg  en fruit.

extra bijlage:
Scharreleitje €0.50 pp
huisgemaakte Soep Tomaten of Kippensoep met stokbrood en boter €4.-pp
ambachtelijke gebakken Brabants worstenbrood €1.50pplunch

 

Boeren BBQ €18,00 pp   (kinderen 2/12 jaar €9.-)

vijf stuks vlees (spek, worst(eigen vlees), hamburger(eigen vlees), kip filet en vleugeltjes) (Biefstuk van eigen dikbil-vee of  lamsvlees of vispakketje €2,00 extra), twee soorten salade, vers fruit, koude schotel, stokbrood en kruidenboter, sauzen. Dit alles zo veel mogelijk met scharrelvlees en regionale producten.
Zelf vlees verzorgen maar hier de BBQ gebruiken: BBQ huren incl gas en schoonmaak €25,-

Bij slecht weer kan de BBQ onder het afdak van de prive woning geplaatst worden.

 

Koe schilderen op doek: 1,5 uur €15,00 ppKus van de Koe!

Schilder je eigen koe op doek (bij goed  weer in de wei).

 

 

 

Leerling Boer/Boerin: 2 uur €15,00 pp

In een overall de boerderij bezoeken, mest scheppen, tractor rijden, kalfjes voeren en misschien wil de koe wel geknuffeld worden! Eindigen met een diploma! (Zelf laarzen meenemen.)

voeren_thumb.jpgcursus_trekker_thumb.jpg

diplomas.jpg

 

 

http://www.benbmeander.nl/wp-admin/media-upload.php?post_id=876&type=image&TB_iframe=1

 

 

 

 

open_dag_meander1
Op zaterdag 5 april 2014 hebben wij onze eerste gasten mogen ontvangen. Wij zijn dus gestart en op zondag 13 april hielden wij een drukbezochte  en gezellige ‘open dag’. Zie onder meer Wie wij zijn

Hier? Nou, dat weten we niet precies. in elk geval is hier bij dit bruggetje over de Beerze in 1974 een scène opgenomen van de film Help, de dokter verzuipt! Piet Bambergen speelt daarin een aannemer die (wie niet?) smoorverliefd is op het zigeunerinnetje Katja, gespeeld door Willeke van Ammelrooy. Verscholen in het riet, z’n kop met z’n zakdoek tegen de zon bedekt, bespiedt de aannemer de badende Katja.
beerze_gedicht Het bruggetje ligt bij de Spoordonkse watermolen maakt deel uit van het historische weggedeelte dat daar als een lus van de weg naar Moergestel is blijven liggen. Bij de brug staat een informatiebord over het Beerzedal, waarop nevenstaand sfeervol gedicht van Christianne van de Wal.